Per 10 december wijzigen de routes van buurtbusssen 219 en 225

* Etten-Leur, 17 november 2017  – Per 10 december 2017 gaan routes van de buurtbussen lijn 219 (Etten-Leur – Zevenbergen vv) en 225 (Etten-Leur – Zundert vv) enigszins veranderen. Zo komt het rondje in verband met de Polio Bravis te vervallen. De bussen rijden komende uit de richting Rijsbergen, op de rotonde, Bredaseweg/Parklaan, linksaf naar het centrum van Etten-Leur, de Valpoort.

De grootste aanpassing voor buurtbuslijn 219 is dat er niet meer via de N389 en N285 gereden wordt, maar de route gaat vanaf 10 december rechtstreeks over de Hazeldonkse Zandweg van Etten-Leur naar Zevenbergen en omgekeerd.

Voor buurtbuslijn 225 verandert het begin van de route vanuit Zundert, omdat de Molenstraat op de schop gaat en gewijzigd wordt in een eenrichtingsweg zal de route vanaf 10 december 2017 gaan via de Meirseweg, Burgemeester Manderslaan, klein stukje Wildertsedijk en de Industrieweg naar het Oranjeplein.

Verder vervalt het  rondje Waterman. Zijn er passagiers voor de Waterman, die kunnen dan bij de (veilige) oude halte uitstappen. Willen deze reizigers dezelfde reis terug maken, dan kunnen ze opstappen bij de halte Burg. Gommersstraat of aan de Ettenseweg en dan wordt hen verzocht hun hand duidelijk op te steken als stopteken.

De nieuwe route van beide buurtbuslijnen kan je hier downloaden.

Een reactie plaatsen